2005-04-24

Drömde i natt...

...att Gif var så skadedrabbat att de frågade om jag ville hoppa in.
  Vi skulle möta Real Madrid hemma. Vi hade 0-0 i paus men Lunkan hade stora problem med Carlos. Halvorsen sa åt mig att byta om. Jag tog av mig kavajen och på mig tröjan. Jag kom in i 63:e med order att bara lyfta långt.
  Jag vägrade. Jag ville spela genom mittfältet. Ålen spelade centralt, men när jag slog mina pass vände han sig om. Halvorsen skrek "lyft långt". Ingen ville ta emot mina pass. Guti bröt min pass mitt på vår planhalva. Sundfors var chanslös när Ronaldo fick bollen rättvänd.
  Jag blev utbytt igen. Halvorsen slet av mig tröjan. En folksamling jagade mig längs Selångerån och skrek "jävla svikare".
  Plötsligt stod jag på casinot cosmopol. Där inne stod farsan, livs levande, med handen på den röda knappen till en spelautomat. Han såg på mig. Sen vände han sig om och fortsatte trycka på den röda knappen.

Jag fattar inte varför jag var så ledsen när jag vaknade? Och Sara är trött på att prata om mina drömmar med sin terepeut.

Av rapporterna jag fått verkar Gif klara sig utan mig idag. Satan i havet, håll i detta nu gubbar!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

you spoke too soon my friend... när klacken började med segersången med 5 minuter kvar visste jag att det var kört. Giffarna... it's a fucking curse.

6:18 em  
Blogger Olle Svalander said...

Hur kunde jag. Efter alla år?

9:10 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Powered by Blogger


Rätten till alla texter på Konsten att förlora tillhör upphovsmannen. All vidareanvändning i kommersiellt syfte är förbjuden. – Jag stämmer arslet av dig. Bara så du vet.