2005-05-26

Forza Milan

AC Milan, välkomna till min Hall of Fame. Gårdagens förlust nådde episka mått.
  Det spelar ingen roll om det är Super Store Cup i Lännersta eller Champions League. När vinnarna höjer bucklan är alla andra som ställde upp förlorare.
  Efter sista straffen: Förlorarna stod som förlamade på en gräsmatta långt hemifrån. Några meter därifrån, i världens centrum, jublade segrarna på en historisk finalarena.
  Jag kanske är skadad men jag tittade hellre på Maldini och hans män.

 Har förgäves försökt hitta ett citat som kan sammanfatta Milans fall. Det går inte. En sådan förlust kräver hela verk av Shakespeare, Tjechov, Bibeln eller Bob.

Segrarnas ögon är tomma. Förlorarnas ögon är fulla av historer.

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

du är onekligen en lysande skribent - men om hälften av det du skriver om "sara" och "jenny" är sant verkar du vara satans osympatisk som person. Känslomässigt feg, helt enkelt. Synd.

10:45 fm  
Anonymous Anonym said...

Liverpool vann inte, Milan förlorade. Ett italienskt topplag som förlorar trots en 3-0 ledning!
Låt Angelotti ta över ditt domännamn, om du nu inte tappar sara, jenny gifter sig, ditt jobb går upp i rök och ditt alias avslöjas... då börjar det bli intressant.

11:32 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag följer din blog som en 14-åring följer Big Brother. Det där med Boken kanske är lite överdrivet (hey, vi lever faktiskt i ett jantelagssamhälle) men för fan, se till att posta dem oftare; det här är underhållning på hög (it's all about perception) nivå. Forza Gif.

11:40 fm  
Anonymous Anonym said...

Efter farmen-exprimentet så följer det här...du är rolig du.

3:36 em  
Anonymous Anonym said...

Det där med Big Brother är tamefan sant. Här sitter man och väntar på varje ny inskription.

10:12 em  
Anonymous Anonym said...

är det här ett blog-experiment? halvlitterära utsagor om ditt privatliv som lika gärna kunde vara fejkade, i kombination med roliga fotbollskommentarer - om poängen är att skapa en lagom provocerande journalistblog som det viskas om i medievärlden har du lyckats. Men antagligen fick din experimentlusta större genomslag med Farmen-grejen...
Om allt om ditt privatliv är sant verkar det däremot lite sorgligt, fixa till det med tjejen eller stick därifrån (innan hon läser din blog.)

10:37 fm  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Powered by Blogger


Rätten till alla texter på Konsten att förlora tillhör upphovsmannen. All vidareanvändning i kommersiellt syfte är förbjuden. – Jag stämmer arslet av dig. Bara så du vet.