2005-05-16

Gefle - Gif: 2-1

Är på jobb. Hade därför en grön och en röd blogg färdig att publicera efter matchen. Gif valde den röda.
  Det känns inget kul att lägga ut den nu. Bara tomt. Putslustigt.
  Men den gröna hade inte funkat alls. Och va fan? Inget spelar ändå någon roll. Kan lika gärna trycka på publish.


Konsten att förlora - praktik 4. Alkohol - Förlustkoma
Typ av förluster:
tunga, smutsiga, derbyn, förluster mot andra skitlag, kvalförluster
Psykologisk mekanism: självdestruktivitet - regression - primitivt tillbakadragande
Gör såhär: Att supa efter en förlust kräver målmedvetenhet. Öl smakar ofta inte gott direkt efter förlust. Överväg därför sprit.
  I bästa fall kan humöret vända, i värsta fall blir du bara mer olycklig, tänker "what the hell?!" och vaknar upp svullen och snyftande på trottoaren utanför Esplanad. I vilket fall har du fått något annat att tänka på.
  Alkohol i samband med förlust kan också hjälp folk in i Förlustkoma. Det är de personerna som sitter hela hemresan med en burköl i handen och stirrar tomt framför sig. Detta såkallade "primitiva tillbakadragandet" används vid svåra trauman.
Typiska citat: "giffaarnanaaa, giffaarnanaaa, ååå giffaarnanaaa" -i bästa fall, "satans helvetes jävla förbannade helvete"- i de flesta fall

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Med tanke på gårdagens spel så känns det som om din och andra likasinnades levrar kommer att få jobba hårt i sommar/höst tyärr. :(

9:02 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

Powered by Blogger


Rätten till alla texter på Konsten att förlora tillhör upphovsmannen. All vidareanvändning i kommersiellt syfte är förbjuden. – Jag stämmer arslet av dig. Bara så du vet.