2005-07-14

sommartankar, blandade

Plötsligt spenderas det miljoner i massor på spelare. Inte bara gamla storstjärnor som ingen sett spela på flera år utan några riktiga fotbollspelare också!
  Även Sundsvall tätar i leden. Ö-vik är ju Ö-vik (även om de inte vill kallas det) men alla som sett gamla svartvita filmer på TV när Friska Viljor tränar backhoppning förstår att den klubben inte fostrar veklingar.

Är nöjd med min solbränna. Skaffade ett snyggt linne igår. Sara höjde ett smalt ögonbryn. Det är kul med kläder.
  I morgon ska vi på middag på nåt italienskt ställe på Östermalm.

Märker att jag är sugen på att börja jobba igen. Har svårt att hålla de rena jobbgrejerna borta ur bloggen. Polo har messat och sagt att det har kommit nyheter. Det borde betyda goda nyheter!

Har messat fram en träff med J på lördag kväll. >Reggaecafét? >Hemma hos dig? >Kulturhusets takterrass? >Hotellbar? >Riche? >nej för helvete. vi hörs? >OK

Pressmeddelandet från Gif beskriver Backman som en "allroundspelare" med "spetskompetens". Det kanske bara är jag, men det är något med de orden tillsammans.

Om Sara och Jenny skulle råka träffas av någon neutral anledning skulle de nog bli goda vänner. De skulle bilda ett strålande anfallspar.
  Jenny gillar samma slags oliver som Sara och hatar samma hundar.

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Powered by Blogger


Rätten till alla texter på Konsten att förlora tillhör upphovsmannen. All vidareanvändning i kommersiellt syfte är förbjuden. – Jag stämmer arslet av dig. Bara så du vet.