2008-02-27

Osannolikt trist

Många tror att de kan vinna på matcher som Inter - Roma. Den körde vi hårt på igår. Folk lastade in pengar för att de trodde Zlatan skulle vara med. Sen skulle han inte vara med och då satsade de inte lika mycket längre. Småspelare. De spelar för spänningen. De ber om att bli av med sina pengar. Vi gillar dem. De är vårt smör och bröd.

Själv satt jag och körde Skottska andra och tredjedivisionen. Vissa bolag hade ända upp till 2,85 på East Stirling borta mot Arbroath. Jag tyckte den var tveksam.

Mejlade en kille på jobbet och frågade om han trodde det var att ta i att sätta 1,85 på Laproaigh hemma mot Glenfiddich, med tanke på skadorna? Han såg jävligt stressad ut framför sin skärm. Det är en ung man. Vi kallar honom Hoffman. Släng ut en ask tändstickor och han kan säga hur många det är samt vilken sannolikheten är att de ska landa lika dant en gång till. Efter en halvtimme svarade han. "Jag ger 4,5 gånger pengarna på att du kommer på ett tristare skämt." Det är en sån kille.

Hur som helst. Några bolag hade dragit till med över 4 för hemmaseger mellan Gretna och Kilmarnock. Dumskallar. Vi älskar dem.

Fan. Gretna kunde gjort mig rik igår. Jag visste det. Hade jag satt en tusenlapp... Men. Det är här min karaktär kommer in. Jag behöver inte ta den risken. Världen är redan full av förlorare. Jag ska tjäna mina pengar på att de förlorar sina.

2 Comments:

Blogger glenn said...

välkommen tillbaka!
helt frånvarande satt jag och klickade på mina länkar på jobbdatorn och sökte efter något helt annat, men kom in på den här klassiska, men sen länge döda bloggen, och så har du börjat skriva igen. perfekt. "Vissa bolag hade ända upp till 2,85 på East Stirling borta mot Arbroath. Jag tyckte den var tveksam." hahaha

11:05 fm  
Blogger shole kakhaz said...

Äntligen har min lycka återställts av en man som heter Dr Akobe ,, Jag är Shole Kakhaz, jag vill att alla på den här webbplatsen / forumet för att gå med mig tacka det här DR Akobe för vad han just gjorde för mig och min familj, jag hade varit gift till min man i 5 år bodde vi lyckligt tillsammans i år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här prostituerade som heksade honom att hata mig och barnen och älska henne bara så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ur huset och han skulle nu till Italien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag var inte behandlande bra för att min mamma blev gift med en annan man när min pappa död så mannen som hon blev gift med behandlade inte jag och min barn bra så jag var så förvirrad och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka till mig och mina barn så en dag som jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta MAN DR Dr.Akobe (akobemagicspell @ gmail. com) delas på internet av en dam och det imponerar på mig också så jag tycker också om att prova först var en rädd när jag tänker på vad jag och mina barn passerar så jag kontaktar honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara två dagar att min man ska återställas till mig och till min bästa överraskning fick jag ett samtal från min man på den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde Dr Akobe och han sa att dina problem har löst mitt barn så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress att bromsa upp av en ond dam så med all denna hjälp från D R Akobe av (akobemagicspell@gmail.com) Jag vill att du alla på detta forum ska gå med mig för att säga ett stort tack till DR.Akobe och jag kommer också att rådgöra för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom för hjälp via hans personliga email (akobemagicspell@gmail.com) eller hans whatsapp nummer +19725819702
Det här är en del av lösningen som han kan
1. Stava för förtroende (människor kommer att lita på och tro dig alltid)
2. Återställ hälsa för de sjuka
2. Ta tillbaka ex kärlek
3. Stoppa någon från att störa din relation.
4. Ge medicin för stark och långvarig erektion
5. Snabbt äktenskapsförslag
6. Rengör all luck och återställ din lycka till
7. Du vill bli älskad av alla i din familj.
8. Behöver ett bra betalande jobb inom ditt område av specialisering.
9. Rengör dig själv från varje ond spell
10. du vill ha snabba pengar, rikedom, rikedom och berömmelse.
kontakta honom nu via (akobemagicspell@gmail.com) eller hans whatsapp nummer +19725819702
snälla kan du kopiera och skicka detta fantastiska vittnesbörd på andra forum / sajt så folk kommer att veta att det finns en bra lösning för alla slags familjeuppsägelse eller skilsmässa.

6:19 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Powered by Blogger


Rätten till alla texter på Konsten att förlora tillhör upphovsmannen. All vidareanvändning i kommersiellt syfte är förbjuden. – Jag stämmer arslet av dig. Bara så du vet.