2008-03-28

Mats Hårds Allsvenska tabell 2008. Del tre.

– Vinnare är de som har minst att förlora.

Botten
13. Hammarby IF – På 70-talet sjöng publiken ”Bajen är bäst ändå” när laget förlorade. Nu hotar de tränaren med stryk och raketer. Hammarby har mycket att förlora. Och de har motspelare bland sin egen publik.
14. Malmö FF – Varje år utan guld är ett förlorat år. Förmodligen även 2008. Men de ska få en arena som är döpt efter pengar så i år går de inte helt lottlösa.
15. Kalmar FF – Laget svänger lika lite som en svensktoppssamba, men i år är det inne att gilla Kalmar. Nu är det upp till bevis. Fallhöjden är stor.
16. IFK Norrköping – Nykomlingar med press. En undersökning visar att fyrtio procent av invånarna i Norrköping tror att Allsvenskan haft en fem år lång paus i väntan på att de ska ta sig upp. Samma undersökning visar att tjugo procent tror att laget kommer bli Svenska mästare i år. Fyrtio procent trodde att laget blev mästare redan i höstas.

1 Comments:

Anonymous henrik said...

Samma undersökning visar att hundra procent av invånarna i Norrköping tyckte att Sundsvall klarade sig undan med hedern i behåll när de vände hemåt med enbart 0-5 i baken.

10:16 fm  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Powered by Blogger


Rätten till alla texter på Konsten att förlora tillhör upphovsmannen. All vidareanvändning i kommersiellt syfte är förbjuden. – Jag stämmer arslet av dig. Bara så du vet.