2008-04-12

Statusuppdatering

Finns nu på Facebook. Ännu ett nederlag.
      Jag letade efter bra odds på röda kort i helgens matcher. Hittade ett par gyllene spel i tyska och holländska 2a och 3e-ligorna. Kollade mitt konto och såg hur tomt det var.
      Att leta upp spel utan att lägga dem är inte på riktigt. Det är som att röka utan att dra halsbloss. Som att dricka utan att svälja. Som att ha sex utan ångest.
      Registrerade mig på Facebook av ren ilska. Jag var tvungen att registrera nåt. Det var Facebook eller ett sms-lån.

Försökte gå igenom vad som gick fel i torsdags. Jag hade byggt en kedja av sannolika utfall. Risken att alla skulle falla var mindre än fem procent. Trodde jag.
      Hur stor är sannolikheten att en spelare som heter Rubén De la Red ska få rött kort de första tio minuterna? Jag är fortfarande inte säker på att det verkligen hände, men tangentbordet som jag slog sönder tyder på det.

Kort sagt: det som skulle komma in på kontot kom inte in på kontot. Men det som gick ut gick ut. Och de som ville ha sitt ville ändå ha sitt. Och de kan vara väldigt övertygande i sin argumentation.

De har fått sitt nu. Alla har fått sitt. Utom jag.


Jag har lånat av mig själv. Blomman och jag har ett litet projekt ihop och han måste inte veta allt. Det är bara tillfälligt.
      Hockeyaporna i SM-finalen fixade en del i går. Resten kommer fixa sig i eftermiddag.
      Det kostar pengar att tjäna pengar.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag tror jag är lite kär i dig. Kamp!

8:18 fm  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home

Powered by Blogger


Rätten till alla texter på Konsten att förlora tillhör upphovsmannen. All vidareanvändning i kommersiellt syfte är förbjuden. – Jag stämmer arslet av dig. Bara så du vet.